Tuesday, 30 August 2011

Raya Aku Tahun Ni -_-" ?

salam aidilfitri  :) !
helliho ! korg semua sihat ? aku harap semua sihat larh ye .. maaf dah jarang sgt update blog nie .. x tahu kenapa aku malas sgt nk update .. aku rasa mcm xde story nk cerita kat korg .. btw sebelum aku terlupa , aku N.f.Syahirah ingin memohon ampun sekiranya ade kekhilafan diri ini .. ade buat salah yg byk ke especially kat parents + kengkawan aku .. aku selalu jahat2 , so ampunkan k ? :) ~ kalau di antara korg ade terguris/terasa dengan post2 aku dalam blog ni pun aku mnx maaf .. act , x niat nk buat mcm tu tp aku insan yg lemah , hanya mampu berserah cuma manusia biasa yg x pernah lepas drpd buat kesalahan ~ nampak x tajuk kat atas tu ? (berserta kartun tu sekali .. heehe ) so paham2 je la kan aku nk story pasal ape ? RAYA la ape lg ! tapi tahubn ni raya aku x syok mcm dulu2 ,, x tahu sebab ape .. maybe cz aku dah besar dan x dapat duit raya ! wawawawa T_T ! plus dengan hw yg bertimbun x siap2 lg .. bila nk buat ? exam sebenar ade larh lg sebulan ni tp aku masik dok senang2 lg .. x risau ke ? aku risau sebenarnya tp entahlah .. aku akan cuba fokus dan bersedia utk exam yg bakal tiba x lama lg ~ sepatutnye tahun ni akan menjadi raya yg paling syok cz aku skrg ade kt kg , Perak ~ tp mcm hambar je aku rasa .. not in mood larh :) .. tp raya 1st semalam ok la jgk .. raya kedua je aku dh x tahu nk buat ape dan just menghadap lappy dr pagi .. nk jalan raya ? dah hbs pun semalam .. sedara belah bapak aku bukan ramai sgt pun so x pergi mana2 la .. hurhh so sekarang aku cuma tunggu masa untuk pulang ke melaka dan memulakan tugas harian seperti biasa iaitu hw dan tusyen .. maybe sampai melaka nt ade jalan raya kat uma sedara belah mak aku pulak kot ? duit raya pun x dapat lg -----> aku dah besar la , itu org cakap .. tp sebenarnye aku masih kecil la T_T ! baru form3 ! isk3 ~ jeles aku tgk ade org tu dah tua bangka pun masih dapat lg duit raya .. unfair seyh ~ tapi x kisah lerh .. duit raya ape le sgt kn ? wahh ! berlagak kau fatin ( act kau sakit hati kan x dapat duit raya ? isk3 ) k la sampai sini je nak tulis .. aku pun nak ucap SELAMAT HARI KEMERDEKAAN yg ke 54 .. bersyukur ke hadrat illahi kerana negara kita telah 54 tahun bebas daripada penjajah dan kita hidup dalam negara yg aman damai ini , alhamdullilah ~ so enjoy your raya + national day k :D ! tata !
salam ikhlas -----> n.f.syahirah~

1 comment:

  1. asslam.. hai fatin.. hope u still remember me. haha.. i hope u always fine there... its a great if you can contact me again.. amz_amin@yahoo.com haha.. tq..

    ReplyDelete