Friday, 8 July 2011

BOLEH KE AKU BUAT ?????

selamat malam semua ..
sekarang jam menunjukkan pukul 10.58 malam ...
hehehehe !! asal poyo semacam je ni ??
haishhh ... ok2 .. mata aku dah mengantuk tapi kenapa x boleh tido ????
nak kata aku tidur petang x .. main netbook je td ... nak kata aku ade sukan ?? eh ! x jugak .. cz x minat outdoor ni .. nak kata aku study bebenar .. hampehh la !! hahahahahaha !! haishhhh ~
ok sekarang nak cakap pasal exam yg semakin mendekat ni .. (tp kenapa aku rasa mcm lmbt lg jerh ?? )
minggu depan aku ade exam yang memerlukan aku baca buku 24 jam sehari tanpa tidur dan makan (wahhh !! melampau la tu ! hahahahahaha) .. exam biasa je tp penting la jugak cz ni la satu satu satu satunya cara aku nk tgk prestasi aku dalam pelajaran sama ade teruk ke tak .. aku harap x teruk la cz rasa mcm susah je nak score .. hahahaahahaha ! jangan mengalah fatin ! aku takut larh nak amik exam kali ni terutama subjek math , sc , geo .. kerana apa aku takut ???!! kerana aku LEMAH !! wawawawawa !! takut la wey !! nape la jd mcm ni .. sesape !! boleh tolong ajarkan aku MATHEMATICS dgn SCIENCE x ?! aku takut la korg ..  korg sume PANDAI  x macam aku ... tolong ar aku .. wawawawawawa !!! menangis ni wey ! ape pun kita sume kena berusaha dan aku kena yakin aku boleh buat .. hurrrrr~ sama2 la kita ye mencapai kejayaan .. good luck to NURUL HASNI , AINUR FARAHIN , NAZIHAH , ADAH RAZAK , ADAH ZAIDIN , SYAHMI HAZIRAH DAN NUR AMIRAH .. AKU TAKUT ! WAWAWAWA !
SALAM

No comments:

Post a Comment