Sunday, 26 June 2011

hehehehheehe !

Salam !
aku x tahu apesal .. setiap masa rasa mcm nk update je blog ni ! hahahahaahaha ! btw ucapan terima kasih kepada sahabat baik aku AINUR FARAHIN yang tolong aku buat blog ni .. x lupa jgk kat kawan baru(wahh !! baru ke ?! hehehehe) AMZ AMIN MIN yang baik sesangat tolong aku edit2 dalam blog ni ~ (padahal baru kenal , tp aku baik sgt suruh dia editkan) hahahahaha !! tanpa korg .. aku x tahu nk buat ape dgn blog ni .. huhuhuhu .. btw ?? aku dah deactivekan fb aku .. kenapa ??! cz aku semakin leka bermain fb .. sampai terlupa kt buku !! hahahaahaha ! dan .. mak aku bising2 cakap aku ni x nk belajar .. ye ke ??! ( tapi hakikatnya mmg begitu) malu jerh~ :) exam semakin dekat .. tapi kenapa aku begini ?? kau xnk dapat 8A ke FATIN ?? xnk masuk asrama ?? ( tu mak aku ckp) 
NAK IBU !! NAK SANGAT !! tapi sifat pemalas tu x hilang pun ~ cakap je lebih .. tekad nk berubah .. tp bila bangun tidur mesti aku cakap " nanti la belajar .. banyak masa lg" ... sengal kan ???? hehheheehe ! aku harap aku berubah secepat mungkin !! yeahh FATIN BOLEH !! 8A dalam genggaman !! hahahahhaa ... SAYA NUR FATIN SYAHIRAH .. dengan ini bertekad akan BERUBAH untuk lebih maju ke hadapan !! (heheheheehe .. poyo gila)
ok !! sampai sini saja ~ doakan aku berubah ye~AMIN 
SALAM !!
:)
:p

4 comments:

  1. wah!!!aq pon ad..haha..bgga giler.keh3..mekasih..

    ReplyDelete
  2. amz amin .. aku pon ade jgk larh .. :P
    haha !! name aku jgk disebut dulu .. haha !! (jgn mara ye amz amin , gurau) hehe !!
    ape2 pon aten aku doakan ko cpt berubah .. (ko doa kan aku sekali k) same2 larh kite berubah .. dan nsihat aku .. lau ko nk deactive kan fb tu jgn on blik k .. hehe !! ;)

    ReplyDelete
  3. oo..ala..ainur farahin..sbnrnyer dy nk wat nme aq dlu..hehe..tp die sgan!keh3..(pasan)hehe..bgus2..jgn nyesal kmudian ari..hehe..chaiyok2..kui3

    ReplyDelete
  4. hahahaha ! dah2 jangan gaduh pasal AKU !! hehehehehe ... AINUR FARAHIN mestilah nama kau dulu ~ then baru dak AMZ AMIN MIN ! hahaahaha .. ok !! aku doakan kau akan berjaya sama mcm aku ! hahahahaha(sengal batang buluh ! hahahahahha)
    ok ~ terima kasih atas sokongan kau AMZ AMIN MIN .. hehehehehe

    ReplyDelete